Contact

Locatie opleidingen

Volg ons

Routebeschrijving

Locatie Amersfoort

  • Mood Massage Academy is gevestigd op het terrein van de oude Prodentfabriek. Als je vanaf het Eemplein loopt zie je al snel de enorme schoorstenen van de oude tandpastafabriek. Verderop verschijnt dan het logo van de fabriek: PRODENT. Volg WEES WELKOM en loop de straat in. De hoofdingang van het complex is aan de kleine koppel 70. Mood Massage Academy ligt ook naast de Brabantsestraat, Poppodium Fluor, streekmarkt Het Lokaal en achter de Hogeschool Utrecht.
  • Parkeren kun je het beste in de garage van het Eemplein, 5 minuten lopen verderop. Bij Mood Massage Academy kun je namelijk een parkeerkaart ter waarde van €9,50 kopen (uitsluitend contant betalen).

    Ook zijn er beperkte mogelijkheden voor gratis parkeren namelijk op de Brabantse straat, Limburgse straat of de Kleine Koppel (naast de brandweer).

    In de weekenden en ’s avonds zijn er rondom het complex ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Doordeweeks tijdens werkuren is het wat lastiger.
  • Mood Massage Academy is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station is het ongeveer 10 – 15 min lopen. Kom je met de bus dan moet je uitstappen bij halte Brabantse straat. Deze halte is naast de oude Prodent fabriek.
Overzicht leertrajecten